The rise and fall of The Beatles.

 The rise and fall of The Beatles.

Descripció de l'àudio:

Amb motiu del 40a aniversari de la mort de John Lennon, els cinc grups de 1r d'ESO han realitzat un projecte des de l'assignatura de Música anomenat The Rise and Fall of The Beatles, en coordinació amb la professora d’Anglès Pepa Beneyto. En ell han treballat vocalment algunes de les cançons més representatives del grup britànic, així com un treball de recerca sobre la gran repercussió musical i social que van generar en la dècada dels 60 i que ha arribat als nostres dies.


Alumnes que han participat en les veus:


1r ESO A Here comes the sun Stella Roselló i María Roig 1r ESO B Obladi Oblada Anas Erreyahi, Maia Pérez i Sara Luna 1r ESO C Love me do Fernanda Bonet, Alex Vanwynsberghe i Mateo Raya 1r ESO D Help Jordi Juan, Uma Belloli, Leo Iakovlev i Andreu Escandell 1r ESO E Twist and Shout Greta Cervini, Martín Izquierdo, Samba Moreira i Lorenzo Retondo

Jasmine Kate (alumna 4t B) intro cover Let it be.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>