Hem visitat la fira “Orienta’t”

Aquest matí, tots els alumnes de 4t d’ESO i de 2n de Batxillerat acompanyats de la orientadora i tutors del centre hem visitat la fira “Orienta’t, 2ª fira de l’orientació educativa” que es celebra al Recinte firal d’Eivissa els dies 7,8 i 9 de febrer. Ha resultat especialment interessant per als alumnes de 4t veure tota la oferta Cicles Formatius.

També els nostres alumnes de Cicles hi han participat fent una demostració dels seus coneixements en el cas del Cicle de Restauració i oferint informació en el cas del Cicle de Guia d’activitats en el medi natural.

Els alumnes de Batxillerat s’han centrat especialment en els stands de la Universitat de les Illes Balears i de la Universitat de Barcelona. Per a futures fires, ens agradaria demanar als organitzadors que la presència d’universitats públiques fos mès àmplia. Malgrat això, han estat unes hores prou interessants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>