Matí de ciència i tecnologia preparant la competició CanSat

L’Agència Espacial Europea desafia a estudiants de tota Europa a construir i llançar mini satèl·lits. Els anomenen CanSats perque són del tamany d’una llauna de refresc. Alumnes de l’IES Isidor Macabich i de l’IES Balàfia acceptaren el repte.

Ahir ens varen visitar els companys de l’IES Isidor Macabich i els diferents equips varen posar a prova els seus projectes CanSat destinats a recollir dades de pressió atmosfèrica i temperatura. L’alumnat ha hagut de buscar finançament i ha treballat programació, impressió 3D i ha fet moltes proves. Finalment ahir es varen poder llançar, gràcies a globus d’heli, quatre CanSats i un dels de l’IES Balàfia ja va poder recollir dades. Enhorabona! Continua la competició!!

El matí va acabar amb un buffet preparat pels alumnes de 2n d’FP Bàsica. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>