Alimentació per a adolescents

Benvolgudes famílies,

La comissió de salut de l’IES Balàfia, amb la col·laboració de l’APIMA, hem organitzat una xerrada sobre alimentació per a adolescents a càrrec de Marina Ribas Torres (mestra i experta en nutrició i dietètica).

 Aquesta tindrà lloc el proper dimecres 15 de gener a les 19.30 h a l’IES  i us animam a assistir a la xerrada amb els vostres fills I filles perquè pensam que és un tema d’interès també per als estudiants.

L’alimentació és una part molt important del desenvolupament de la persona, especialment en l’etapa adolescent,  que és quan els nens i nenes comencen a prendre decisions pròpies sobre la seva alimentació i és important que els puguem ajudar.

Us hi esperam!  

Dimecres 15 a les 19.30h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>