Unitat 0: Covid-19 (4)

Tot i que ja fa dies que varem fer aquestes activitats, malauradament la crisi del Covid-19 continua. És per això que us seguim presentant algunes de les activitats que varem realitzar, com una manera de recordar que no hem de baixar la guàrdia per a poder continuar amb el centre obert i treballar amb la normalitat que la situació ens permeti.

Els alumnes de Formació Profesional varen recordar, una vegada més, ara a anglès, les normes sobre l’ús obligatori de mascareta, distància i neteja de mans, i els de Cicle Formatiu varen estudiar com aplicar mesures  d’higiene màxima al seu àmbit professional. 

Els alumnes de matemàtiques varen treballar conceptes dels quals sentim molt a parlar als mitjans de comunicació com  “doblegar la corba”, “creixement exponencial dels contagis”, varen llegir una entrevista a un matemàtic, varen interpretar gràfics i veure com els models matemàtics poden ajudar a preveure l’evolució de la pandèmia. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>