11 de març: Trobada empresaris- Formació Professional

Després de no poder realitzar la jornada el curs passat degut al COVID la reprenem aquest curs convidant a les empreses per agrair la bona acollida que tenim sempre per a l’alumnat en pràctiques i per donar a conèixer els nostres estudis tant de Formació Professional Bàsica de cuina i restauració com de Grau Mitjà de Serveis en Restauració.

Gràcies a tots els assistents: hotels,restaurants, cadenes hoteleres i proveïdors com Cafès Ibiza i Can Rich. La Delegada d’Educació, l’alcalde de Sant Joan i el concejal d’Educació assisteixen com a representants de les institucions. La FP no està tancada per edat.

 
 Divendres 18 ens trobaran a HORECA (Fira d’Hoteleria, Restauració i Càtering)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>