Recital de poesia i col·loqui amb Jessica Ferrrer per a 3r d’ESO: dona, poesia i terra.

L’alumnat de 3r d’ESO ha llegit a classe el llibre de poemes SOM AQUÍ de na Jèssica Ferrer Escandell. Amb aquesta obra va guanyar el premi Francesc Garriga (edició VII). S’ha preparat un mural per visualitzar la dona poeta i els temes lligats a la nostra terra. Però el millor és que … l’autora ha vengut a l’institut a oferir-nos dues sessions d’un original recital amb Diego Martínez, junts formen el duet Ses Honorables Virtuts Il·lògiques. Després del recital han participat en un interessant i divertit col·loqui on han sortit qüestions com la dificultat per trobar referents femenins dins el món de la poesia. Per això és que ens ha encantat compartir aquest moment amb ella, segur que ella pot ser un d’aquests referents. Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>