Alumnes de 3r d’ESO a la IX edició del Festival Balear RetoTech

Un grup d’alumnes de 3r d’ESO va assistir el passat dimecres 5 de juny a la Fira de Balears RetoTech a Palma de Mallorca. Allí varen presentar els seus projectes a alumnes i professors d’altres centres i varen resoldre tots els problemes i dubtes que varen sorgir. Han estat projectes realitzats en equip, que demostren com la innovació i la tecnologia, junt amb la creativitat i els coneixements de robòtica de l’alumnat, poden donar solucions a problemes de la vida real. Enhorabona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>