Els alumnes de 3r d’ESO presenten els projectes ecoambientals del centre al palau de Congressos de Santa Eulària.

Alumnes de 3r d’ESO varen mostrar els projectes ecoambientals del centre al Congrés Agenda 21 el passat dijous 6 de juny. A la paradeta de l’IES Balàfia es va poder veure una mostra de les feines i els productes del nostre hort: les verdures i hortalisses conreades, el galliner i els ous ecològics i aquest curs, per primera vegada, la producció de l’Oli de Balàfia. Enhorabona a l’alumnat i al professorat responsable d’aquestes tasques!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>