Concurs de Haikus: Conta la ciència en un instant: Us animau?


Per celebrar el Dia de la Poesia, us informam que al web del SIE hem fet difusió d’un Concurs de Haikus relacionats amb ciència organitzat pel  CSIC: https://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=5151478&coduo=1725&lang=ca


La convocatòria està oberta fins al 24 de març de 2022 i hi pot participar qualsevol persona (adults, joves, infants), per tant està obert a tota la comunitat educativa (alumnat, professorat, famílies i personal no docent).


Els haikus són poemes d’origen japonès molt breus (només 3 versos entre 5 i 7 síl·labes, sense rima). Podeu participar amb poemes escrits en català o en castellà que tractin temes científics o tecnològics.


Podeu enviar un sol haiku per persona per les xarxes socials o al correu electrònic d-baleares@csic.es
Més informació a:  https://delegacion.illesbalears.csic.es/concurso-haiku-de-ciencia/ ).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>