Taller contra la violència de gènere conduït per Marta Lliteres.

Marta Lliteres Ruiz és la Coordinadora de la Delegació de Balears de l’Associació per a Dones en l’Esport Professional y formadora de prevenció de violencia de gènere. A través d’un joc de rol, els alumnes es varen posar en la pell de les esportistes i varen reflexionar a partir del “Cas Rubiales” sobre les diferències entre violència física i psicològica i varen aprendre què és l’abús de poder.  

Aquesta activitat, i altres de les que hem realitzat, han estat possibles gràcies a la subvenció que rep l’IES Balàfia dins del programa balear ‘Accions de sensibilització de la igualtat i la prevenció de la violència masclista als centres educatius’ en el marc dels projectes coeducatius de centre i la celebració del 25-N impulsat per l’IBDona.

Aquí teniu imatges del la xerrada de Marta Lliteres i també dels tallers de clauers amb cintes liles i lemes per la igualtat realitzats a les tutories.

Aquestes activitats han estat subvencionades per les anteriors entitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>